Χάρτης ΑΠΘ

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Βιβλιοθήκη ΑΠΘ

 

Αρχική Σελίδα

Περιγραφή Μαθήματος

Πλάνο μαθήματος

Ανακοινώσεις ΝΕΟ

Βλέπετε τακτικά τη σελίδα του μαθήματος και τις Ανακοινώσεις

Σημειώσεις - Βοηθητικό υλικό ΝΕΟ

Εργασίες του Μαθήματος ΝΕΟ

 

Διδάσκουσα:

Δρ. Μηχ. Αγγελική Τσορλίνη

Εργαστήριο Χαρτογραφίας και Γεωγραφικής Ανάλυσης (6ος όροφος)

 

Οδηγός Σπουδών ΤΑΤΜ

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Η σελίδα παρέχει πληροφορίες, ειδήσεις, ανακοινώσεις και βοηθητικό διδακτικό υλικό μελέτης για το μάθημα ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, υποχρεωτικού μαθήματος του 5ου εξαμήνου του Τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ.

Ανακοινώσεις σε χαρτί δεν θα αναρτώνται στους χώρους του Τμήματος για το μάθημα αυτό. Παρακαλούνται οι φοιτήτριες και οι φοιτητές να παρακολουθούν συστηματικά την ιστοσελίδα.

 

 

 

Το Εργαστήριο Χαρτογραφίας και Γεωγραφικής Ανάλυσης του ΤΑΤΜ-ΑΠΘ

Kάνετε συχνά refresh τη σελίδα

Ανακοινώσεις

 

Παράδοση 2ης εργασίας

Η παράδοση της 2ης εργασίας, μετά την παράταση που δόθηκε, θα γίνει ηλεκτρονικά με email, την Παρασκευή 29/11, μέχρι τις 14.00.
Τα αρχεία που θα αποσταλούν είναι:
- το αρχείο κειμένου με την γεωγραφική ανάλυση της περιοχή σας και τις απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα της εργασίας, σε μορφή .doc. ή .pdf,
- το αρχείο του excel με τους υπολογισμούς κάθε ερωτήματος της εργασίας σε διαφορετικό φύλλο εργασίας και
- οι 5 χάρτες στην σωστή τους διάσταση.

 

Διόρθωση 1ης εργασίας

Η διόρθωση της πρώτης εργασίας θα γίνει την Τρίτη 19/11/2019, στο μάθημα. Παρακαλούνται όλες οι ομάδες να είναι παρούσες στην διόρθωση των εργασιών τους.

 

Αλλαγή ώρας μαθήματος

Από τις 12/11/2019 μέχρι το τέλος του εξαμήνου, το μάθημα θα γίνεται κάθε Τρίτη, 14.00 - 18.00, λόγω των εργαστηρίων άλλου μαθήματος που γίνονται κάθε Πέμπτη.

 

Παράδοση 1ης εργασίας

Η παράδοση της 1ης εργασίας, μετά την παράταση που δόθηκε, θα γίνει την Τρίτη 5/11, μέχρι τις 14.00. Οι εργασίες που θα εκτυπωθούν θα παραδοθούν στο μάθημα, ενώ αυτές που θα σταλούν με email, θα σταλούν μέχρι τις 14.00.

 

Ανακοίνωση για το μάθημα της Πέμπτης 24/10

Το μάθημα της Πέμπτης 24/10 δεν θα γίνει. Η αναπλήρωση του μαθήματος θα γίνει την Τρίτη 22/10 (1 ώρα) και την Τρίτη 29/10 (1 ώρα), στη συνέχεια του ήδη προγραμματισμένου μαθήματος.

 

Ανακοίνωση για τους φοιτητές μεγαλύτερων του 5ου εξαμηνών

Οι φοιτητές, που έχουν περάσει την εργασία της Γεωγραφίας και Ανάλυσης του Χώρου σε προηγούμενο εξάμηνο και έχει κρατηθεί ο βαθμός της, μπορούν σε συνεννόηση με την διδάσκουσα του μαθήματος και μόνο γι΄ αυτό το εξάμηνο, να κρατήσουν το βαθμό της εργασίας τους και να πάρουν μέρος μόνο στις τελικές εξετάσεις του μαθήματος. Ο βαθμός της εργασίας τους θα προστεθεί στο βαθμό των τελικών εξετάσεων αναλογικά, όπως ίσχυε τα προηγούμενα χρόνια.